Vårt sortiment

Vi har ett brett och stort sortiment, där vi gör allt mellan himmel och jord, efter klassiska recept eller nykläckta idéer. Det finns en trygghet att handla hos oss, samtidigt så finns det alltid något nytt och spännande för dig som gillar det! Lennarths har alltid varit det självklara valet för smakrikt bröd & härliga sötsaker! Vi är ett hantverksbageri där allting produceras från grunden av de allra finaste råvaror. Varmt välkomna till ett café med historia och hjärta!

Bröd

Varje dag bakar vi tiotals olika sorters bröd där varje bröd bakas med omsorg och en ordentlig dos kärlek. Hos oss finns det bröd för varje tillfälle, oavsett om du letar efter ett rustikt och gott frukostbröd eller ett stunugnsbakad franskt ljust bröd till festen.

Ankarstock

1752 infördes Ankarstocken som flottans bröd. Ankarstocken hade ansågs ha hög status och var främst avsett för befälen där varje bröd skulle räcka i två dagar.

Rågskorpa

Vår egna Rågskorpa som härstammar från flottan, ursprunget sägs komma från torkningen och de kunde därför bevaras länge, vilket var nödvändigt på segelfartygens tid med långa tider till sjöss.

Bakelser

Små, stora, runda, kantiga, hos oss hittar du fantastiska bakelser som får fikan att bli dagens höjdpunkt redan från start!

Småkakor

Vi har ett stort sortiment av de älskade småkakorna, självklart finns alla klassiker, men även nya och spännande kakor! Även om dom är små så är dom ett måste på en god fikastund!

Tårtor

Tårtor har alltid varit en stor del av Lennarths Café och kommer fortsätta vara det år efter år. En klassisk gräddtårta, en prinsesstårta, eller en spännande tårta med pannacotta & lakris? För festen, firandet eller farväl hjälper vi dig med att skapa en tårta som överträffar era förväntningar!

Bröllopstårtor

Gylles Konditori har funnits sedan 1852 och har alltid varit det självklara valet för smakrikt bröd, härliga sötsaker & fantastiska bröllopstårtor! Vi är ett hantverksbageri där allting produceras från grunden av de allra finaste råvaror. Varmt välkomna till ett bageri med historia och hjärta!

Kaffebröd

Kanelbullar, flätor, wienerbröd — Klassikerna till kaffet som alltid är uppskattade av alla, självklart är allting gjort från grunden, som allt annat!

Mackor

Lätt, matiga, nyttiga, rustika, det finns en macka för alla hos oss på Gylles. Beställ och vi leverar redan dagen efter, perfekt till personalen på jobbet!